itoba.nl

Informatie, Technologie, Ondernemers, Blog en andere

Nieuws

Een handdoek radiator, iets voor jou?

handdoek-radiator

Vooral in de winter heb ik last van dit vervelende en vooral niet fijne momentje. Je hebt net heerlijk een half uurtje onder een te hete douche gestaan en bent hele schoon en zen. Je zet de douche uit en pakt je handdoek… Een koude handdoek die je meteen kippenvel geeft en je goede mood verpest. Een handdoek radiator kan er voor zorgen dat je deze moodverpester nooit meer hoeft te ervaren. In dit blog lees je alles over dit handige accessoire.

Warme handdoeken

Allereerst zorgt een handdoel radiator voor warme handdoeken en daar worden voornamelijk de koukleumen onder ons heel erg blij van. Voor het douche kan je, je handdoek over deze radiator heen hangen. Door de verschillende buizen wordt je handdoek op meerdere plekken verwarmd en heb jij een heerlijke warme handdoek voor na het douche. Nooit meer kippenvel en een verpeste mood. De radiator zorgt er daarnaast ook voor dat je handdoek sneller droogt, mocht je hem nog een keur nodig hebben.

Meer ruimte

Het verschil tussen een handdoek radiator en een normale radiator in de badkamer is dat de handdoek radiator vaak een stuk dunner is. De radiator voor handdoeken is vaak wel een stuk langer maar door het dunne design neemt het een stuk minder ruimte in beslag. Daarnaast kan deze radiator ook op meerdere plekken geplaatst worden zodat de ruimte optimaal benut kan worden.

Een radiator voor je handdoeken zorgt tevens ook voor meer ruimte in de opbergkast. Als je de handdoeken goed opvouwt kan je op een radiator best wat handdoeken kwijt. Dit scheelt weer in je droger en in je opbergkast. Deze radiator is dus niet alleen geschikt om je goede mood te behouden maar heeft dus daadwerkelijk nog meer voordelen.

Een andere uitstraling

Waar een normale radiator of verwarming er nogal ouderwets of lomp uit kan zien heeft de handdoek radiator een mooi en stijlvol design. Je hebt in eerste instantie vaak geen eens door dat dit een verwarming is. Dit zorgt ervoor dat je badkamer een hele andere uitstraling krijgt. Vooral voor de moderne badkamers is deze radiator een groot pluspunt. En hij is vaak ook nog in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat er altijd een radiator is die aansluit op jouw wensen en behoeften.

En, wat vindt jij van een handdoek radiator? Ben je nieuwsgierig geworden of ben je benieuwd of er een radiator is die geschikt is voor jouw badkamer? Neem dan gerust een kijkje op de website of informeer bij een badkamerspecialist.

 

 

Geef een reactie

Thema door Anders Norén