itoba.nl

Informatie, Technologie, Ondernemers, Blog en andere

Nieuws

Super handige technologie voor managers

rooster maken

Het managen van personeel klinkt als een eenvoudige taak. Maar laten we eerlijk wezen: niets is zo lastig als het managen mensen. Iedereen heeft zijn eigen leven, mening en voorkeuren. Hierdoor kan het als office manager nog wel eens een dagtaak zijn om alles soepel te laten verlopen. Neem bijvoorbeeld het rooster maken. Hoe lang ben jij bezig om een personeelsplanning te maken om er alleen achter te komen dat je die ene vrij aanvraag bent vergeten te verwerken? Vervolgens kun je weer helemaal opnieuw beginnen. Dat moet toch makkelijker, sneller en simpeler kunnen? Dat klopt! In deze innovatieve technologische tijd zijn er voor vrijwel alle beroepen wel tools te vinden. Je moet alleen op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen!

Bespaar elke week of maand tijd

Wanneer jij als manager werkt, dan maak jij waarschijnlijk elke week of in ieder geval elke maand een personeelsplanning. Zo’n rooster maken kost tijd, omdat je rekening moet houden met allerlei factoren. Het spreekt voor zich dat je een personeelsplanning maakt aan de hand van de beschikbaarheid van het personeel. Maar dat betekent stiekem meer dan je in eerste instantie zou verwachten. Zo moet je ook rekening houden met wisselende diensten, verlofaanvragen en natuurlijk de vakantiedagen. Hierdoor ben je telkens weer langer bezig met het maken van een rooster. Deze tijd zou je natuurlijk liever ergens anders aan besteden. Met de tool van Werktijden.nl kan dat!

Eenvoudig een rooster maken

Werktijden.nl heeft een erg handig softwareprogramme waarmee rooster maken echt een fluitje van een cent wordt. Waarom? Simpel! Iedereen heeft altijd toegang dankzij een handige app die je kunt installeren op jouw smartphone. Hierdoor wordt het voor het personeel ook een stuk makkelijker om de beschikbaarheid om te geven, ziek te melden en verlof aan te vragen. Als manager heb jij een overkoepelende functie. Wanneer werknemers onderling willen ruilen van dienst, kan dat met de tool als ze jouw goedkeuring hebben gekregen. Hierdoor kan het personeel een hoop zaken zelf afhandelen én blijf jij altijd op de hoogte. Dat is wel zo fijn!

Natuurlijk zijn er nog meer interessante voordelen van de tool. Zo is het mogelijk om een standaard rooster te maken. Dit is erg praktisch wanneer veel werknemers op vaste dagen werken. Hierdoor hoef je niet elke keer het rooster weer opnieuw te maken. Je selecteert gewoon het standaard rooster en je kopieert het naar de volgende periode. Valt er door omstandigheden iemand uit en zit jij met een dienst die opgevuld moet worden? Met de tool van Werktijden.nl kun je eenvoudig een oproep plaatsen bij alle werknemers. Het programma helpt je dus niet alleen met het maken van een rooster. Ook alles wat daar bij hoort is voortaan eenvoudig geregeld!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén