itoba.nl

Informatie, Technologie, Ondernemers, Blog en andere

Nieuws

Creëer een spa- en wellnesscentrum bij je thuis

Whirlpool bad

Op sommige dagen ben je er gewoon aan toe. Aan ontspanning. Maar om nu iedere keer naar een wellnesscentrum te gaan, dat is natuurlijk geen optie. Je kunt jezelf wel trakteren op een spa in je eigen huis (of in je tuin). Richt je badkamer opnieuw in met een ruim whirlpool bad en zorg dat de toiletten in je huis allemaal helemaal chique zijn ingericht. Zorg voor een regendouche en richt je badkamermeubel in met fijne douche- en badspullen en natuurlijk de meest zachte handdoeken. Zo kan het genieten beginnen.

Vergeet je buitenruimte niet te gebruiken

Het kan natuurlijk zomaar zijn dat je niet het budget hebt om je complete badkamer te verbouwen. Of je woont in een huurhuis en de verhuurder geeft geen toestemming. Dat kan allemaal. Maar is dat dan een reden om je droom op te geven? Welnee! Je hebt als het goed is een tuin. En in die tuin kun je óók genieten. Zet er een (houtgestookt) bubbelbad neer en geniet onder de sterren van jouw eigen buiten-spa. Als je nog wat ruimte over hebt, kun je, ook in je tuin, een sauna (laten) bouwen. Om de boel compleet te maken, maak je daarna nog een stortdouche met (heel) koud water uit de regenton. Zo kun je echt genieten in je tuin.
Whirlpool bad

Met kleine veranderingen verbeter je je badkamer ook al

Dus ook wanneer je een klein budget hebt, of je huis huurt, zijn er wel mogelijkheden. Zet bijvoorbeeld een schaal heerlijk ruikend scrubzout in je badkamer. Door je flink te scrubben en daarna te douchen zul je je als nieuw voelen. Zeker wanneer je je daarna ook nog eens afdroogt met heerlijk zachte, luxe handdoeken. Of koop allemaal verschillende proefpakketjes van gezichts- en haarmaskertjes. Zo kun je iedere keer met douchen lekker een maskertje doen, zonder dat het je al te veel hoeft te kosten. Oh, en héél belangrijk: zorg dat de badkamer een aangename temperatuur heeft. Dat geeft ook al een gevoel van luxe.

Na het douchen of badderen trek je natuurlijk iets schoons aan

En dat hoeft, zeker wanneer je op de bank gaat chillen, geen fashion te zijn. Een lekkere warme pyjama of ochtendjas is ook al heel geschikt voor dat doel. En ben je klaar met chillen op de bank, dan duik je heerlijk je (net verschoonde) bed in. Wat zal jij lekker slapen zeg! Een thuis-spa is dus een echte aanrader.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén