itoba.nl

Informatie, Technologie, Ondernemers, Blog en andere

Nieuws

Damesschoenen hoeven écht niet oncomfortabel te zijn!

Nubikk dames schoenen

Damesschoenen lijken wel óf degelijk en saai of mooi en oncomfortabel te moeten zijn. Een combinatie lijkt maar moeilijk te maken. En dat is jammer. Want wij dames lopen graag, maar dan wel op mooie, comfortabele schoenen. Nubikk dames schoenen bijvoorbeeld. Dat zijn schoenen waar je én lekker op kunt lopen én waar je je ook nog eens geen lompe trien op voelt. Deze schoenen lopen heerlijk en het gebruikte materiaal is ook nog eens schitterend. Waar moet je eigenlijk op letten als je schoenen gaat kopen? Is online schoenen kopen eigenlijk wel slim?

Let goed op je schoenen-doel

Koop je schoenen voor een feestje of juist om een flinke wandeling te kunnen maken? Dat zijn twee totaal verschillende doelen, waar je dus ook twee totaal verschillende paren schoenen voor nodig hebt. Een flinke wandeling op pumps is niet te doen en naar een feestje op je bergschoenen is ook geen gezicht. Let daar goed op. Hou ook rekening met je eigen bouw. Zwik je al door je enkels als je op je sneakers loopt? Dan zijn pumps met een hak hoger dan 4 centimeter echt niet te doen. Kies dan liever voor een mooie sleehak. Deze zorgt dat je stabieler staat en toch de hoogte in gaat.
Nubikk dames schoenen

Waar let je op als je schoenen gaat kopen?

Allereerst dus je schoenen-doel. Maar ook het gebruikte materiaal kan van belang zijn. Als je snel last hebt van zweetvoeten, kies dan liever voor lederen schoenen. Deze hebben de eigenschap dat ze wat “ademen” zo loop je na een halve dag niet in een bakje water. Synthetische materialen zorgen voor natte voeten, blaren en alle ellende die daaruit voortkomt. Kijk ook goed naar de kleur van de schoenen. Een keer uitpakken met een kek kleurtje is natuurlijk een prima plan, maar de schoenen moeten nog wel draagbaar zijn. Dat wil zeggen, je moet ze wel uit de kast willen pakken, ook op saaiere dagen.

Online schoenen kopen is heus een goed idee

De betere webshops waar schoenen verkocht worden, hebben gezorgd voor een maattabel. Deze maattabel geeft je voetmaat in centimeters aan, zowel in de lengte als in de breedte. Zo weet je zo goed als zeker dat de door jou bestelde schoenen je ook daadwerkelijk zullen passen. Passen ze toch niet? Of zijn ze toch niet helemaal naar je zin? Dan kun je de schoenen vaak kosteloos retourneren. Hartstikke handig allemaal en je hoeft de deur er niet voor uit.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén