itoba.nl

Informatie, Technologie, Ondernemers, Blog en andere

Nieuws

DQ TV beugels als de oplossing voor elke ruimte

DQ TV beugels

Wil jij graag een televisie plaatsen in de slaapkamer of een andere kamer waar niet al te veel ruimte is? In dat geval kun je ervoor kiezen om DQ TV beugels te installeren. Dit is een ontzettend handige oplossing voor dit praktische probleem. Er zijn vandaag de dag allerlei verschillende varianten DQ TV beugels verkrijgbaar. Hierdoor zal je er vast en zeker eentje vinden die perfect is voor de beoogde ruimte. Geen smoesjes meer en geen gedoe. Met zoiets praktisch als DQ TV beugels kun je bijna in elke kamer een televisie installeren. Dat is ontzettend handig, toch?

Een flexibele beugel voor elke ruimte

Het probleem waar veel mensen tegenaan lopen, is dat de TV beugel te statisch is. De ruimte leent zich niet voor zo’n model en jij kan je televisie toch niet ophangen. Gelukkig zijn er TV beugels die flexibele mogelijkheden hebben. Dit wil zeggen dat je deze handige beugels kan draaien, roteren of kantelen. Hierdoor kan je niet alleen de televisie netjes ophangen. De flexibele DQ TV beugels maken het tevens een stuk makkelijker om de kijkhoek aan te passen. Voortaan zal jouw televisie altijd zo gepositioneerd zijn dat je heerlijk tv kan kijken. Vanuit een stoel of liggend op je bed. Een televisie kan je voortaan in vrijwel elke ruimte installeren.

DQ TV beugels voor elke situatie

Er is bijna voor iedere ruimte wel geschikte DQ TV beugels te vinden. Heb je bijvoorbeeld een erg zware televisie? Dat is geen enkel probleem meer. De oplossing is een TV beugel die speciaal ontworpen is met een zeer hoog draagvermogen. Dankzij de bijzonder grote kantelhoek van deze beugel is het een fluitje van een cent om de beugel op de juiste manier te monteren. Zelfs op zolder of in de kleinste ruimtes kun je moeiteloos een televisie ophangen aan deze stevige DQ TV beugels. Voor werkelijk elke situatie is wel een geschikte beugel voor de televisie te vinden.

Verder zijn er ook TV beugels op de markt die speciaal ontwikkeld zijn met het oog op een professionele uitstraling. Deze professionele plafondbeugels worden regelmatig gebruikt op allerlei beurzen en natuurlijk ook gewoon voor op kantoor. Daar vallen de DQ TV beugels ook onder. Deze beugels zijn gecreëerd met het oog op langdurig en intensief gebruik. Hierdoor is zo’n beugel gemaakt van zeer sterk materiaal. Het is voor deze beugels geen enkel probleem om één of twee schermen te dragen. Dus ook voor de werkvloer kunnen DQ TV beugels de handigste oplossing zijn.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén