itoba.nl

Informatie, Technologie, Ondernemers, Blog en andere

Nieuws

Het juiste formaat rolcontainer

formaat rolcontainer

Wat is nu precies een rolcontainer? Dat is een grote plastic afvalbak, geschikt voor grotere afvalopslag. Ideaal voor bedrijven, of bij evenementen. Rolcontainers zijn ontzettend handig, hygiënisch, en snel geregeld. Je kunt nu op de site kijken en het juiste formaat rolcontainer kiezen voor jouw gelegenheid. Zo hou je het afval op één plek, schoon, en afsluitbaar met een deksel tegen nare geurtjes.

Gelegenheden.

Rolcontainers zijn gemakkelijk en snel te huur via de website. Maar misschien twijfel je nog; waar kan ik het juiste formaat rolcontainer nou voor huren? Ze zijn voor allerlei gelegenheden beschikbaar, en praktisch. Denk aan een bedrijf. Een bedrijf produceert afval, dat een hygiënische plek nodig heeft om gedumpt te kunnen worden. Een zak met afval zet je niet zomaar op straat, zeker niet meer in Nederland, nu er sinds 2018 een nieuwe wet is vastgesteld waarbij afval op straat kan leiden tot boete’s van meer dan 180 euro! Dus wat doe je ermee?
Hoe meer mensen in je bedrijf of huishouden, hoe meer afval. Hier moet je verantwoordelijk mee omgaan, afval gaat stinken, rotten, en trekt ongedierte aan. Bij een verbouwing van je huis, is rommel gegarandeerd. Alles komt onder het stof, en wat doe je met het overschot aan vuilnis? Als je een muurtje eruit sloopt, heb je zakken vol gruis. Dit past niet allemaal door de vuilcontainer. Ook hiervoor kun je het juiste formaat rolcontainer huren.
Het juiste formaat rolcontainer! Heb je een gelegenheid waarbij je een rolcontainer wilt huren, maar weet je niet welke maat geschikt is voor jouw gelegenheid? Dan helpen wij je nu verder. Het formaat rolcontainer kan verschillen.

Op de site.

Op de website waar u naartoe geleid wordt, ziet u dat er meerdere superdeals lopen op dit moment voor rolcontainers. Zo krijgt u nu de eerste drie maanden 50 % korting! Daarnaast zijn de rolcontainers maandelijks opzegbaar, kunt u snel en makkelijk de rolcontainers laten legen, en zijn er geen verborgen kosten. U kiest online het formaat rolcontainer, maar u kunt allereerst kiezen uit het menu wat voor soort afval je vanaf wil. Zo kun je kiezen uit papier, karton, en restafval. De inhoud van de rolcontainer wordt gemeten in liters. Zo is een ‘normale’ rolcontainer 240 liter (dat zijn zo’n vier vuilniszakken) en de grotere zijn 660 liter (dat zijn zo’n elf vuilniszakken). Je kunt er natuurlijk meerdere huren! Dat hangt compleet af van jouw behoefte en het formaat rolcontainer. Kijk dus snel online wat bij jou past!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén