itoba.nl

Informatie, Technologie, Ondernemers, Blog en andere

Nieuws

USB kabel: de technologie van een kantoor

Het afgelopen jaar heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. Daar moet je je niet al te veel van voorstellen, het is geen grote onderneming, maar dat hoeft natuurlijk ook niet. Die groei die komt wel. Trouwens, dat was ook al vrij snel zo want hoe klein mijn onderneming ook is, ik heb nu al twee mensen in dienst. Super natuurlijk. Maar ik kon ze moeilijk vanuit mijn huis laten werken en dus ging ik opzoek naar een klein bedrijfspandje om mijn bedrijfje in te huisvesten. Een kantoorpandje met een ruim kantoor, een toilet en een keuken. En met veel licht. Dat was nog best even zoeken want los van die eisen moest het ook betaalbaar zijn. Maar ik vond een mooi pandje en in gedachten zag ik al het logo van mijn bedrijf op de gevel hangen. Maar ja, eerst kwam het technische gedeelte. Er moest tenslotte gewerkt worden. Het kantoor moest ingericht worden met computers, verbonden met een USB kabel, bureaus, goede stoelen en een werkend koffiezetapparaat.

USB kabel: verbind je kantoor

Ik heb weinig verstand van techniek, maar ik wilde wel dat alles goed werkte. Een goede USB kabel voor elke computer vond ik echt een vereiste, maar vraag me niet welke ik dan moet hebben. Gelukkig kun je online veel vinden en een kenner hielp me erbij. Je kunt ook een verlengde USB kabel kopen zodat je een sterke verbinding blijft houden en daarnaast heb je nog keuze uit allerlei bijbehorende gadgets. Gelukkig waren we er zo uit en elke computer heeft een prima verbinding dankzij de USB kabel. De technologie van een kantoor is het allerbelangrijkste voor een bedrijf, maar ook het minst leuke om je mee bezig te houden. De rest van de inrichting is veel leuker natuurlijk. En ook heel belangrijk want image is bepalend voor je klanten.

Een kantoor ingericht

Ik moest echt even nadenken over welke stijl bij mijn bedrijf paste. Wat moeten de klanten zien als ze binnenkomen? Daar ben ik nog wel even mee bezig geweest. Ook met dat logo dat buiten moest hangen trouwens. Maar inmiddels is de hele inrichting compleet en werken we met z’n drieën aan ons groeiende bedrijf. Het kantoor is gewoon ook prettig om in te werken en ook dat telt zwaar mee. Je zit er toch vijf hele dagen. Maar alles doet het en de klanten weten ons te vinden. Het eigen bedrijf is een feit.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén